Vår matfilosofi

Råvarorna är a och o i matlagning. Det är en ynnest att få verka i ett område med så många fantastiska matproducenter. Här betar fåren på slätterna i Åre by, renarna vandrar fritt på fjället, riporna lever i harmoni, rödingen och öringen leker i våra vatten och bär, örter, bröd och choklad plockas och produceras inpå knuten. När råvarorna finns på plats är det känslan och närvaron som skapar gästens totalupplevelse.

Michelles engagemang för sina gäster sträcker sig mycket längre än till spisen. Hennes presentation av den mat hon serverar, umgänge med sina gäster och förmåga att plocka upp gästernas åsikter leder till ständig utveckling.

.

LUNCH och FIKA

Det har inte undgått någon att våfflor är Lillåstugans paradrätt. Vi erbjuder nu tunnbrödsrullar som en lättare lunch; renstek, räkor, klassisk ost och skinka. Vi erbjuder även ett veganskt alternativ

För den mer traditionella finns de söta våfflorna med sylt,  grädde och glass.

Det finns även våfflor som är gluten, laktos- eller äggfria. Priserna för våra våfflor ligger från 85 kronor och uppåt.

För dig som vill äta lunch men inte är sugen på våffla eller tunnbrödsrulle finns alltid en hemgjord soppa.